torsdag den 29. december 2016

NytårsfortsætNu er julen ovre, og så er det nytårsaften og det nye år vi går hen imod. Med det nye år lige på trapperne, ser man ofte tilbage på det forgangne år, og man sidder ofte, enten med en følelse af, at det var et godt år, eller et svært år. Og mange sætter nye mål for det næste år, både nogle som bliver overholdt, mens andre glemmes ret hurtigt. Samtidig tænker man også tilbage på om man selv har overholdt sine mål.

Jeg må indrømme at det er sjældent at jeg laver nytårsfortsæt, men sidste år, lavede jeg dog én, sammen med min mand. 
Vi ville ikke flytte bolig i år. Dette kommer sig af, at siden vi blev gift har vi flyttet mindst en gang om året, da vi har været uheldig med flere steder vi har boet, bla. med skimmelsvamp og dårlige udlejere. 
Men heldigvis har vi kunnet holde dette nytårsfortsæt. Vi flyttede ind midten af oktober 2015, og vi bor her stadig og er glade for det. Dog ved vi også at vi kommer til at skulle flytte ud herfra i løbet af de næste 2-3 år, da det begynder at blive for småt, da vi snart bliver 4, i stedet for 3. Vi venter os nemlig en lille prinsesse til april 2017. 

I år tror jeg ikke, at vi laver nytårsfortsæt. Vi laver hellere daglige mål, da de for det meste er nemmere at overholde. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar