torsdag den 22. december 2016

Julepynt til vores eget træ


I denne jul skal vi for andet år i træk, holde jul hjemme hos os selv. Sidste år var hele min familie også inviteret, men vi oplevede at det blev lidt for trængt. Så i år er det kun to af mine søskende og mine forældre der kommer, mens de andre holder jul andre steder.

Nå men når man nu skal til at begynde at holde jul hos sig selv, skal man jo pludselig finde en masse julepynt til juletræet. Det kan godt blive dyrt i længden og lidt kedeligt, hvis det hele skal købes samme år. Heldigvis har vi fået købt lidt i løbet af de sidste par år, men vi skulle alligevel ud at have fat på en hel del. Specielt fordi vi lige skulle have et træ på 2,5 meter højt. 
Men jeg fandt nogle rigtig fine strimler til at lave julestjerner, og de helt små perler til at lave små julehjerter. Det sad jeg så og lavede i løbet af december, med julemusik og julegodter. 
Jeg fandt ud af at det jo faktisk var ret billigt, samtidig at det også var hyggeligt at hænge på træet. Og det var jo også ret afslappende at sidde der med en masse jul omkring sig. Så i år valgte jeg så at lave lidt flere julehjerter, da jeg ikke fik lavet så mange sidste år. Nogle af dem skal på vores eget træ, mens resten skal pakkes ind, og bruges som pakkelegs-gave.

Julen kan være en dyr tid at gå igennem, og da vi ikke er de rigeste, prøver vi hele tiden at finde på måder hvor på vi kan gøre det billigere, uden at gøre den dårligere. 
Næste år prøver jeg nok på at lave andre ting ud af de små perler, fx snefnug eller stjerner.

Merry Christmas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar